Waarom naar bootcamp?

IMG_5413

Soms moet ik er zelf ook even aan geloven. Nou niet soms, want ik train regelmatig.
Ik train omdat ik het leuk vind, omdat ik er energie van krijg en omdat ik graag iets wil doen waar ik blij van wordt. En dat wordt ik oprecht van trainen. Sommigen zullen me raar vinden, tja… Ik weet waarom ik doe wat ik doe.

Maar waarom train JIJ? Word je er ook blij van, of is het een opgave?
Wat is de reden dat je je naar de training sleept, wat is jouw doel. En ben je tijdens de training ook nog gefocust op dit doel of ben je dit al gauw vergeten als je een zware oefening tegenkomt? Durf je door te gaan? Durf je een grens op te zoeken en beter te worden? Wees bewust van wat je doet, hou je focus. Borst vooruit, doel in je achterhoofd en gaan.

image

 

imageBen je net begonnen met trainen, en weet je nog niet zo goed of bootcamp wel iets voor je is? Hieronder een aantal tips om voorzichtig eens te starten:

– luister altijd naar je eigen lichaam
– ga rustig van start, een beetje extra gas geven kan altijd nog.
– zoek je grenzen op, maar ga er nooit overheen
– voelt de oefening niet goed? geef dit aan en denk niet dat je zeurt!
– train binnen je eigen mogelijkheden

En ga vooral van je vooruitgang genieten.
Trainen is voor iedereen, just  ‘ focus and shine darling! ‘ 

 

Tot snel!
Liefs, Annely

Getagd met , ,
Geplaatst in nieuwtjes