Trainingen Augustus

image

Vakantie is tijd om even rustiger aan te doen, meer te genieten van de momenten van ‘niks’ doen en meer tijd voor jezelf. En dat kan niet lang genoeg duren. Dus laat ik dat even heel serieus nemen, ik ga gewoon drie weken naar Curaçao dacht ik nog. Maar zelfs drie weken bleek niet genoeg te zijn. Dus ticket een beetje veranderd, en we blijven gewoon spontaan wat langer. Leuk voor mij, misschien iets minder leuk voor jullie. Ik heb de illusie dat een aantal van jullie best wel weer willen trainen, ja toch?? ?

Voor degene die me echt missen, wees welkom op Curaçao! Zou ik leuk vinden ? Ga ik nu een rondje rennen, over het strand, in de zon, langs palmbomen. Hihi. Terwijl ik ren stuur ik een heeeleboel zonnestraaltjes die kant op!

Ayo dushi’s, tot snel!!

 

16 augustus Schoonhoven, verzamelen bij de hoofdingang.

18 augustus Schoonhoven

20 augustus Schoonhoven

 

23 augustus basketbalveldje Bieleveldlaan

25 augustus basketbalveldje Bieleveldlaan

27 augustus Steenbergerpark, verzamelen bij gezondheidscentrum (de zaaier 6)

 

30 augustus, parkeerplaats Gamma

1 september, parkeerplaats Gamma

3 september, parkeerplaats Gamma

Geplaatst in nieuwtjes