het einde van Afit….

fce8f6b9-17e3-49db-842e-9a27ba49955d

Hoi allemaal!

Van mijn kant een nieuw, en best spannend bericht.

Zoals velen van jullie wel weten ben ik, naast de bootcamptrainingen, werkzaam als Personal Trainer. Dit doe ik voor mijn eigen bedrijf. De afgelopen periode was een hele mooie periode; een periode vol kansen. Hard werken en ogen op het doel gericht. Vanuit die energie mag ik jullie vertellen dat ik vanaf april 2019  een eigen pand heb in samenwerking met mijn broer (Aljan Tempel). Ik ga daar als trainer werken in mijn eigen exclusieve personal training Studio, en Aljan als orthomoleculair therapeut. Ontzettend gaaf en we zijn er erg trots op!

Aljancropped-Logo-Annely-e1536692336496.png

 

 

 

 

Naast de Personal Training Studio die Aljan en ik neerzetten ben ik bezig met een groot Outdoor trainingsgedeelte. Beide onderdelen vallen onder Gym Nijstad; een naam die is ontstaat omdat we deel uitmaken van Project Nijstad, en gevestigd zijn naast Paviljoen Nijstad. In dit outdoor gedeelte zullen verschillende trainingsvormen hun plekje krijgen, waaronder training zoals de bootcamp.

Logo Nijstad2

Dit betekent dat Afit per eind maart 2019 niet meer bestaat. De bootcamptrainingen zullen ook per 16 maart 2019 stoppen zoals jullie dat de afgelopen 5 jaar van mij gewend waren. Dit betekent echter niet dat ik stop, en zelfs niet dat de trainingen stoppen. Het betekent dat we een stap vooruit gaan!

nog 16 weken te gaan

Alle nieuwe dingen zijn spannend, maar ik ga er voor 110% voor en ik hoop dat jullie het enthousiasme mee kunnen en willen nemen naar de nieuwe locatie. Een prachtige plek, vol nieuwe trainingsmogelijkheden en ontmoetingen! Er is gelukkig voor iedereen tijd genoeg om zijn of haar trainingskaart vol te maken en daarna lekker verder te trainen bij onze nieuwe Gym.

Ik hou jullie op de hoogte!

Liefs, Annely

Geplaatst in nieuwtjes