Samen is leuker dan alleen #actievdweek

93D790F3-CB2F-41DF-B791-21B65370C350

Sommige dingen zijn lastig om alleen te doen. De bekende stok achter de deur is voor veel mensen een must om trainen vol te houden. Elke week jezelf weer met tegenzin naar de sportschool slepen, elke week iets korter rondje hardlopen, elke week weer die strijd om van de bank af te komen, totdat je het op een gegeven moment op geeft. Zonder je doelen te bereiken, zonder trots te kunnen zijn op jezelf. Misschien werkt het om samen met iemand te trainen. Op deze manier heb je meteen een eerste stok achter de deur! Kies een training die je leuk vindt, die effectief is en waar je niet met tegenzin naar toe gaat. De kans dat je deze trainingen volhoudt is dan veel groter!

10 tips om je trainingsritme toch vol te houden:

1. Doe het samen
Samen is leuker dan alleen! De juf in mij…….

2. Maak een afspraak met iemand anders om te gaan trainen, en hou je hieraan

3. Kies een training die je leuk vindt

4. Kies een training waar je begeleiding krijgt
Op deze manier hoef je zelf niet na te denken, en ben je zo een uur verder!

5. Plan je training op een vast moment in de week, niet nadenken gewoon gaan

6. stel realistische doelen
10 kilo afvallen in een maand haalt niemand, gun jezelf de tijd. Doelen halen kost tijd, geef de moed niet op als je een dagje de verkeerde keuzes hebt gemaakt.

7. Ontspan
Zorg ervoor dat je je fijn voelt tijdens de training, dat je de training op je eigen niveau kunt doen en op deze  manier aan jou eigen doelen kunt werken!

 

Actie van de week
neem iemand mee naar de training, en train gratis!! Overtuig je vriendinnen, buurman, buurvrouw, vader, moeder, broer, zus ….. en doe het samen!

Geplaatst in nieuwtjes