Over mij

Annely Tempel
30 jaar – Hoogeveen (Drenthe) – eigenaar Afit – Annely Tempel

Ik ben Annely, sportgek en enthousiast trainer. Bewegen en trainen geeft mij de energie om eindeloos door te gaan. En vanuit die energie ben ik dit jaar gestart met mijn eerste bedrijf, Afit. Beter worden, vooruit komen geeft me focus en hier wil ik anderen ook bij helpen. Ik wil jou laten zien dat bewegen en trainen je heel veel kan geven. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Het kan een uitlaatklep zijn, het maakt je sterker. Een manier om mentale stress los te laten een manier om voldoening te krijgen. 

In 2006 heb ik mijn VWO afgerond en gekozen voor de opleiding Pabo, leerkracht in het basisonderwijs. Mijn passie voor lesgeven en anderen helpen is achteraf gezien daar begonnen. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in het onderwijs, begon het bij mij te kriebelen. Ik zocht een manier om meer met sport bezig te zijn. Naast mijn werk in het onderwijs was ik al een aantal jaren trainer van de jeugdselectie van zwemclub te Hoogeveen. Een mooie sportieve periode, maar ik zocht naar meer. Daarom ben ik mij verder gaan verdiepen in sport. Ik heb verschillende opleidingen gedaan en bij een aantal sportscholen gewerkt. Dit was toch niet helemaal wat ik zocht, en dit resulteerde in 2014 met het starten van mijn eigen bedrijf, Afit. Een bedrijf(je) dat is ontstaan en gegroeid uit een hobby waar ik zó van geniet. En zo heb ik me de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld, tot de trainer die vandaag hopelijk heel veel mensen mag helpen!

OPLEIDINGEN
· TOP Trainer level A, Overload Worldwide
· TOP Trainer level B, Overload Worldwide
· Mylogenics Advanced, practitioner *
· Mylogenics Rehab practitioner *
· Mylogenics Activation practitioner *
· Mylogenics Release, practitioner *
· Personal Hormonal Profiler, Overload Worldwide 
· Master Kettlebell Trainer.
· Master PowerSled Trainer.

· Zwemtrainer AB
· Bootcamptrainer, AALO.
· Hardlooptrainer, AALO.
· Pedagogische academie voor Basisonderwijs
· Bevoegd docent bewegingsonderwijs.
· VWO voortgezet wetenschappelijk onderwijs

* Voor meer informatie omtrent Mylogenics en de mogelijkheden voor een behandeling, kijk eens op http://www.mylogenics.nl

SPECIALISMEN
· 
Strength en Conditioning training
· Mylogenics revalidatie training.
· Mylogenics activatie en release technieken (opheffen van disfuncties)
· Voedingsadvies
· Hormonaal profilering

· Kettlebell training (total body, systeem en revalidatie training)
· PowerSled Training (total body, systeem training)

· Groepstraining
· Bootcamp
· Running

Krachttraining

Bootcamp

Voeding