Nieuwe nieuwsbrief in je mailbox!

Nieuwe nieuwsbrief in je mailbox!

Vanochtend zitten jullie natuurlijk allemaal weer klaar om de nieuwsbrief van Afit te lezen! Terwijl ik zit te genieten van een heerlijke, zelf gemaakte, pannenkoek, verstuur ik NU de nieuwsbrief. Ik hoop dat ik jullie deze maand weer wat kan motiveren, stimuleren en enthousiasmeren (is dat een woord) een sportieve levensstijl te kiezen en te onderhouden. Uiteraard onder zware begeleiding van Afit. Bootcamp en binnenkort, mits ik ergens een extra dag in de week kan plannen, ook hardlooptraining. #yeehh

Kijk even bij de leuke recepten en kom deze week weer meedoen! Vakantieweek, ja toch, of niet? Voor mij wel? Twee week geloof ik, ja toch? Twee weken ja, heerlijk hoor. Kunnen we lekker fanatiek trainen..

Zie jullie snel, liefs Annely!

 

* Oh en krijg je de nieuwsbrief niet, schrijf je dan even in, gewoon doen, nu, je hebt nog wel 1 minuutje.

Geplaatst in nieuwtjes