Bootcamp


BOOTCAMP

Behaal nu jouw fysieke doelen!

Wat is bootcamp?
Bootcamp is een intensieve buitentraining, waar we werken aan conditie en kracht. Omdat je onder begeleiding en in teamverband traint, is de training uitdagend en effectief. Er is aandacht voor iedereen, op zijn eigen niveau, waardoor het een mooie manier kan zijn om je persoonlijke doelen te halen!

“Bootcamptraining is begin deze eeuw ontstaan in de Verenigde Staten, een full body sportmethodiek
gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. Het zorgt voor een betere
conditie, verbeteren van kracht en voor het verbranden van caloriëen. Het kan daarom helpen
bij het afvallen. Bootcamp bestaat uit verschillende trainingsvormen en oefeningen,
waardoor je in korte tijd je gehele lichaam traint.
Je werkt op een leuke manier aan het verbeteren van je
conditie, je kracht en de vetverbranding.”


Bootcamp is ook voor jou!
De bootcamp training is altijd buiten, ook in de winter en ook in herfst. Dus regen of wind, daar gaan wij gewoon doorheen! De trainingen zijn toegankelijk voor iedereen, omdat er tijdens de trainingen gedifferentieerd kan worden. Er worden verschillende opties aangeboden waardoor iedereen mee kan doen. Houdt in je achterhoofd dat het een pittige training is, maar wel op JOUW niveau. Dus wees niet bang om aan te geven dat een oefening even niet lekker loopt, dat je het zwaar hebt of dat je het niet op de juiste plek voelt. Geef het aan, zodat ik JOU kan helpen! Samen gaan we ervoor zorgen dat iedereen aan het einde van de training een voldaan gevoel heeft.

 

Waarom BOOTCAMP ook wat voor jou is!
Je kent het wel. Je hebt jezelf weer voorgenomen om te gaan sporten, dus vol goeie moed richting de sportschool bij je in de buurt. En daar sta je, in een prachtige gym vol met hardloopbanden, crosstrainers en heel veel krachtapparatuur… aan de slag, dit keer ga je het ECHT volhouden.

Maar heb jij ooit het gewenste resultaat op een sportschool behaald? Heb je het ooit wel eens volgehouden? Snapte je wat je aan het doen was tijdens een training? Kreeg je de begeleiding die je nodig had en had je een plan? Paste de training bij jou?
Waarschijnlijk heb je op deze vragen NEE geantwoord. En dat is niet raar.  Maar waar ligt dat aan?

 

GERICHT TRAINEN 
Het belangrijkste maar minst begrepen is, het doel van training. Hoe train je effectief, doelgericht en passend bij jouw doel?

Trainen betekent dat je elke keer dat je gaat sporten 100% inzet geeft, je gaat immers voor resultaat. Maar 100% inzet kan alleen als je de juiste manier van training hebt, passend bij jouw lijf.

 

OOK JIJ KUNT MEEDOEN!
Je hebt er vast wel eens over nagedacht om me te doen met een training als bootcamp. Maar waarom heb je het dan tot op heden niet gedaan? 
 “ik kan dat vast niet“
 “bootcamp is vast niks voor mij“
 “ik moet eerst een betere conditie krijgen en sterker worden voordat ik mee kan doen” 
 “er doen vast alleen fitte en jonge mensen mee”

Maar….. daarvoor zul je het eerst moeten proberen.  als je het nog nooit hebt geprobeerd, hoe weet je dit dan? Ik kan wel zeggen dat de bootcamptraining geschikt is voor elk niveau en dat jij zeker mee kunt doen, maar dit moet je toch echt zelf komen ervaren en voelen. 

 • Verschillende niveaus  
  Elke training kan op ieder niveau worden aangepast, en is dus absoluut toegankelijk voor iedereen. Er worden verschillende opties aangeboden in de vorm van bijvoorbeeld een andere duur van een oefening, een andere uitvoering, een ander tempo, een andere ondergrond, meer of minder herhalingen enzovoorts. Er is aandacht voor elk individu, op zijn of haar eigen niveau. Luister naar je lichaam, en wees niet bang om aan te geven dat iets niet lukt. Vraag een optie, minder zwaar of gewoon ander.

  Geef het aan, zodat ik JOU kan helpen! Samen gaan we ervoor zorgen dat jij aan het einde van de training een voldaan gevoel hebt!
 • Buiten trainen
  Door buiten te trainen heb je ook meteen een flinke dosis vitamine D te pakken. In de buitenlucht hebben we veel mogelijkheden om te trainen, er zijn verschillende locaties waar de bootcamp training plaats kan vinden, hierdoor wordt de training niet gauw saai en kun je het langer vol houden.  
 • Samen trainen is beter trainen
  Je raakt meer gemotiveerd. Je werkt met meerdere mensen aan hetzelfde doel, je hebt dezelfde focus. Je kunt elkaar verder helpen en motiveren.
 • Kleine groepjes
  De trainingen zijn in kleine groepjes van 8-12 personen, waardoor je ruimte hebt om vragen te stellen om er zeker van te zijn dat je op de juiste manier traint.  
 • Afspraak
  Vaste trainingsmomenten, betekent een vast moment in je agenda. Je denkt er minder over na, je hebt een afspraak gemaakt en je gaat gewoon.
 • Bereikbaar en betaalbaar
  Wil je eerst een keer proberen, geen probleem! Je kunt altijd vrijblijvend een proefles komen volgen. Iedere donderdagavond en zaterdagochtend ben je van harte welkom om een flinke bootcamptraining mee te doen.

 


WAT HEB JE NODIG?
Het enige wat je nodig hebt is een goeie motivatie, de wil om door te zetten en 100% inzet. Daarnaast zijn een paar goede schoenen, een sportbroek, laagjes kleren (verschillende shirtjes, een windjasje) en een flesje water een goed idee. En natuurlijk een goed humeur, want ook tijdens een goede training hebben we gezelligheid en ontspanning nodig!

 

Wil jij…… 
– buiten trainen,
– een betere conditie krijgen,
– een sterker lichaam krijgen,
– een strakker lichaam krijgen,
– onder begeleiding trainen,
– intensief trainen, maar op je eigen niveau? Kom dan gewoon eens meedoen!TIJDEN

Elke donderdagavond om 19.30 uur, en elke zaterdagochtend is er om 10.00 uur een bootcamptraining. Beide trainingen duren een uur.TARIEVEN

Losse training

€6,95

Losse training nu voor

€6,95!

5 Rittenkaart

€29,95

5 trainingen nu voor

€29,95!

10 Rittenkaart

€49,95

10 trainingen nu voor

€49,95!

00:00
--
/
--