Tosti met avocado en mozzarella

imgp0945

Een tosti? Ja een tosti, maar dan net even anders. En ontzettend lekker. Een tosti met gezonde vetten uit de avocado en vezels uit het volkoren brood. Zonder saus. Biologische pesto bevat daarnaast ook mooie vetten uit de pijnboompitten en olijfolie en antioxidanten uit de basilicum. 

 

Wat te doen?

– snij twee lekker dikke plakken volkoren brood
(mooist is biologisch volkoren, in ieder geval lekker vers brood). 
– smeer een beetje roomboter aan de buitenkant van het brood
– smeer een flinke laag pesto aan beide kanten
– beleg het brood met plakjes mozzarella 
– snij plakje avocado en doe deze er ook bij op. 

Voorzichtig bruin aanbakken in de pan. Voor het mooiste resultaat doe je de tosti dan nog een minuut of 5-8 op 180 graden in de oven. Heerlijk warm en knapperig aan de buitenkant. 

Geniet!

Geplaatst in recepten