Sportsalade met steak en rode biet

Hoofdgerecht van het Afit lunch menu bij the Kitchen (september 2015)

Salade is altijd goed, met een salade ben ik tenminste altijd blij. En je kunt er heel veel mee variëren. Bij deze een variatie met biefstuk en rode biet. Gemaakt met verse ingrediënten voor een heerlijke salade! En voor degene die niet zo van salade houden, een broodje of een beetje rijst erbij en dan ben je ook klaar. Zo kun je toch heel gemakkelijk ook voor het hele gezin 1 maaltijd op tafel zetten en gezamenlijk eten.
En met deze salade heb je een mooi gerecht om lekker wat eiwitten en groente binnen te krijgen! Prima voor na het trainen dus. 

Enjoy! Liefs Annely.

———————————————–

Wat heb je nodig? 

– gemende salade
– radijsjes, komkommer, gele tomaat, rode tomaat
– reepjes rode biet
– steak (rundvlees) 100-150 gram

Doe alles in een bak, even goed schoonmaken en zo klein snijden als je wilt.
Biefstuk kort, op hoog vuur, aan beide kanten aanbakken, daarna even laten rusten en in reepjes snijden. Eventueel een dressing, olijfolie of vinaigrette maken en toevoegen. Geniet!

** Geen zin om in de keuken te staan?? Ga je toch lekker naar the Kitchen! Daar is deze heerlijke salade te krijgen! Bestel je het complete Afit-lunch-menu? Dan krijg je een gratis bootcamptraining! **

Geplaatst in recepten