Simpele, zomerse salade

IMG_9474

Een licht verteerbare salade, perfect voor een zomerse dag waarop je weinig tijd (en zin) hebt om lang in de keuken te staan.

Het eten van een salade betekent een snelle manier om  veel groente binnen te krijgen. En veel groente zorgt voor een lagere bloedsuikerspiegel, iets wat je lichaam meer energie zal geven dan energie zal kosten.
De pangafilet in dit gerecht zorgt samen met de avocado voor de eiwitten. En de kokosolie, olijfolie en avocado voor de goede vetten. Door de juiste kruiden toe te voegen, kun je nog wat extra gezondheid aan het gerecht geven. Glaasje water en rode wijn erbij, en het is helemaal af.

Wat heb je nodig:
– gemengde sla
– radijsjes
– lente-ui
– augurkjes
– komkommer
– 1/2 avocado
– pangafilet (eventueel een gemarineerde versie van de viswinkel)
– kokosolie of roomboter om de vis in te bakken
– olijfolie extra virgine
– Keltisch zeezout, kerrie, peper.

Alles snijden en op een bord kieperen.
Vis in de pan. Erboven op doen. En klaar.

Simpel, heerlijk. Enjoy!

Geplaatst in recepten