Kokos mousse met ananasijs

2014-06-28 14.29.13

Zomer begonnen, dat wordt tijd voor
ijs …..en omdat wij, na al het
harde trainen, nog steeds strak in onze
bikini en zwembroek willen passen,
een gezonde variant!

Het beste moment om een nieuw receptje te
bedenken isnatuurlijk tijdens het trainen.
Al rennend in het zonnetje riep de één “kokos” en
de ander “ananas”. En even later hadden
we een heerlijk, zomers receptje bedacht.
Ideaal voor een verfrissend momentje op het terras!
Gezond & zoooo lekker!

Enjoy

————————————————————————————————

Voor 1 glas mousse met ijs

* voor het ijs:

5 dl. ananassap
1 1/2 dl. kokoswater
paar druppels stevia
Alles goed mengen en in de vriezer plaatsen. Elk uur met een garde even roeren, net zolang totdat er alleen nog maar ijsschilfers over zijn. Klaar!

* voor de mousse:

3 dl. kokospuree
1 dl. eiwit
1 dl. room
paar druppels stevia
Alles goed roeren en eventueel in een slagroomspuit doen. Spuit of schep de mousse onder in een glas. Schep de ijsschilfers erboven op. Garneer met een stukje ananas en geniet!

Geplaatst in recepten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *