Banaan-ei pancake

banaan-ei-pancake

Gezonde variatie op de klassieke Hollandse pannenkoek #happyface

Oké koekjes zijn favoriet, en chocola…. Maar om die nou elk dag als lunch of snack te eten is ook zo wat. Variatie aanbrengen is altijd goed en daarom op zoek naar iets nieuws.Na mijn training heb ik altijd zin in iets lekkers. Vaak wordt het een smoothie.
Maar soms heb ik zin in iets anders. Daarom maak ik de laatste tijd vaak pannenkoeken! Gezonde-eiwitrijke-zonder troep-zonder stroop-met kaneel-vooral heel lekkere-pannenkoek.

De klassieke Hollandse pannenkoek, geserveerd op de Amerikaanse manier,
met framboos of banaan en Griekse yoghurt

‘Pancake small’
‘Pancake XL’
____________________________________________________________________________
Voor een flinke stapel
(onzin natuurlijk, maar een stapel pannenkoeken lijkt leuk en smaakt gewoon nog lekkerder)

  • 2 eieren
  • 1 banaan
  • 20 gram boekweitmeel
  • 20 gram amandelmeel
  • 100 ml. amandelmelk
  • klein beetje bakpoeder
  • flink snuf kaneel
  • 1 vanille stokje
  • frambozen/paar plakjes banaan
  • Griekse yoghurt
  • kokosolie
Een heerlijk tussendoortje of afterworkout snack!
Glutenvrij (geen wit meel, maar amandelmeel en boekweitmeel), gezonde vetten (amandelmeel, ei), eiwitten (amandelmeel, eiwit van een ei), geen koemelk (amandelmelk, kaneel (bloedsuiker regulerend).
Geplaatst in recepten